שאילת הלכה

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 04/02/07 00:29 טז בשבט התשסז

שאלה

אם אני שואלת שאלת רב, ואני יודעת שלא בטוח שאקבל את הפסיקה שלו, האם מותר לי לשאול, או שעדיף להמשיך כ"תינוק שנשבה?"

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

זה נשמע שאת יודעת מראש את התשובה לשאלה.
אם כן, כיצד תהיי 'תינוק שנשבה'?
ואם כך - את תינוק שבמקרה הטוב מתעלם או מתחמק, אך בוודאי שלא נשבה.
אם את יודעת שאת נוהגת שלא כשורה, נסי לתקן זאת. בוודאי שהדבר קשה לעיתים קרובות, ופעמים שאף מלווה בתהליך נפשי קשה וכואב. אנו נשמח לעמוד לעזרתך באתר, וללוות אותך בתהליך זה.

עקיבא
(המשיב אינו רב)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן