רפורמים = מצורעים ??!!!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 24/06/02 13:50 יד בתמוז התשסב

שאלה

לכבוד הרב שלום רב

קראתי את תשובתך בעיניין האם ללכת או לא ללכת לחתונה רפורמית - אני פשוט לא מבין איך אפשר להגיד לא ללכת ועוד בטענה שלפי דעתי מאוד לא רצינית של : "הפ פגעו בנו קודם", (יש לציין שהשואלת ציינה שהכלה הינה בת דודתה שסביר להניח שהיא יהודיה), אנחנו תמיד מתירים לעשות כל מיני קשרים עם גויים גמורים משום דרכי שלום (בדברים מויימים כמובן), ואם אחינו היהודיים (לבינתיים) לא!!, זה נראה לי ממש לא בסדר, אלא אנו צריכים לראות בהם את הנקודות הטובות ולדון אותם לכף זכות ולקרב אותם (פשיטא שלא בכל מחיר ומצב)- כי הרי שהנכדים שלהם שביר להניח לא יהיו כבר יהודים, נקשור עימם קשרים משום דרכי שלום, אז מדוע???

שאלתי לא נובעת מהסכמה עם הדרך שהרפורמים המציאו חלילה (אני מתנגד לדרך זו בצורה רצינית)

אך האם במקום לנסות ולקרב אנו צריכים לנדות ולהרחיק בצורה כזאת שאנו מבטלים כל סיכוי להשפעה וקירוב?

האם כבודו היה "זורק" מפניו רפורמי (יהודי) שהיה רוצה לשאול שאלה, או שכבודו היה מדבר איתו בנועם ומנה לקרבו?

במידה וכבודו חושב שאני טועה אשמח אם יאיר לי דברים חדשים, ובמידה וכבודו לא חושב ששאלה זו צריכה להתפרם מאי אלו סיבות אשמח אם יכתוב לי תשובה ישירות למייל שמצורף בפרטים לעיל.

שנזכה לראות בבנין ירושלים

ומשיח צדקנו

יעקב

תשובה

הריפורמים אינם מצורעים הדרך שלהם היא נוראה. הראשים שלהם רואים איך הקהילות שלהם הולכות ונכחדות והם לא עוצרים ולא עושים דבר.
הם ממשיכים בדרכם הנלוזה. רוב הרבנים שם לא מאמינים באלוקים כלל. רוב מוחלט של הרבנים הריפורמים אוכלים חזיר ושאר נבלות.
הם מתירים כל תועבה כולל משכבי זכר שהתורה אמרה שהם תועבה.
הם לא מוכנים להתמודד עם שום דבר. במקום להתמודד הם מכשירים כל שרץ.
הם לא עלו לארץ.
לא יבשו את ביצותיה.
לא נלחמו עליה.
תמיד היו נגד עליה.
נגד התישבות.
(במקרה הטוב הם תרמו כסף).
הם מחקו את ארץ ישראל מהתפילה שלהם.
ניסו להיות כמו גוים.
ובסוף הם מצטמקים והולכים עד שלא ישאר מהם דבר.

ברוב חוצפתם הם מנסים להעתיק את הכשלון שלהם גם לארץ ישראל.
נכשלם באמריקה ובאירופה - שבו בשקט.
אנחנו הצלחנו כאן בארץ - אל תפריעו.

היום הם מנסים לאחוז בציפורניהם כאן בארץ בעזרת הבג"ץ (בית משפט עליון ושופטים נורא עליונים וגבוהים וחשובים כל כך. עד שהם עיוורים וחרשים לשמוע מה הציבור עומד. בית משפט שמשוחד לכל דבר שהוא נגד הדתיים ונגד התורה. אנשים גאים שחושבים שהם האמת והם היושר והם הנאורים והם והם, וכל השאר כאין נחשבו. (מילים חריפות אבל נכונות).

לסיכום קרא את המאמר המצורף בזה ואני מקווה שיהיה לך מעט יותר ידע על הנזק שהריפורמים גרמו ליהדות. ותבין אנו נגד התנועה הריפורמים וסמליה אבל מאוד אוהבים את הרוב המוחלט של האנשים התמימים שהולכים בדרכה כתינוק שנשבה.

https://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=1777

קרא על נישואי תערובת בארה"ב ב
http://www.manof.org.il/