רישום ברבנות

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 26/06/07 18:09 י בתמוז התשסז

שאלה

שלום רב

אני צריכה לפתוח תיק ברבנות ואני לא מצליחה בשום פנים ואופן למצוא את הכתובה\תעודת נישואים של הוריי,מה עושים? אמרו לי שאני יכולה להביא תעודת לידה?

אשמח לתשובתך-תודה רבה ושבוע

טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום רב
תפני לרבנות והם יגיו לך איזה מסמכים להביא. בד"כ יש העתק של הכתובה של ההורים ברבנות שבה הם נרשמו והתחתנו. ואם זאת אותה רבנות, לא צריכה להיות בעיה כלל. ואם זאת רבנות אחרת צריך לפנות ולקבל את ההעתק.
בברכה
אפי קיציס

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן