ריקודים

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 07/08/07 16:28 כג באב התשסז

שאלה

שלום!

אני הייתי בלהקה תימנית שכללה רק בנות..

והייתי רוקדת מול אנשים(גם בנים) ורציתי לדעת למה יש איסור על לרקוד מול בנים הרי התימנים מתלבשים צנוע מאוד שלארואים את הגוף בכלל וגם הריקודים שלנו היו צנועים , אני עזבתי את הלהקה לאחר שהתחזקתי קצת אבל אני מאוד אוהבת לרקוד ובמיוחד תימנית ורציתי לדעת מדוע יש איסור..

תודה רבה!

תשובה

שלום רב,
אין לרקוד לפני גברים, גם בלהקת נשים. כיון שריקוד מביא להרהור. גם אם הלבוש צנוע. את יכולה לרקוד לפני נשים ולהינות מכך. ברכות על ההתחזקות שלך, הרבה כוח ושלומות.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.