ריקודגלים

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 16/05/07 13:02 כח באייר התשסז

שאלה

האם כדאי ללכת לריקוד דגלים בירושלים ? יש לי כמה שאלות בנושא זה :

* באם אין אני שלמה בנוגע לנסיעה , האם ליסוע או לא ?

* האם כדאי ללכת , משום שבמקום נמצאים גם בנים ואולי בטעות אני עלולה להגיע לידי עברה ( נגיעה וכדומה ...) ?

תשובה

שלום וברכה!
א. אני מציע לך להתייעץ עם חברות/ מחנכות שהיו באירוע ויספקו לך את חוויותיהן- כך שתוכלי לדעת האם אכן זוהי חוויה חשובה לעבודת ה' שלך או לא. יתירה מכך- אם לא תסעי איך תדעי? אם תראי במהלך האירוע שהוא אינו לרוחך- תוכלי לפרוש בכל שלב (או חזרה הביתה- או ללכת ישירות לכותל. (לעניות דעתי מדובר בסך הכל בכמה שעות- מה יש לך להפסיד?
ב. הייתי שנים רבות באירוע, ולא זכור לי שהייתי צריך להידחק בין בנות (ולהיפך). אמנם- תמיד הייתי בא עם קבוצה גדולה מהישיבה- וזה מן הסתם עזר לעניין. לכן עצתי לך- היצמדי לקבוצה של אולפנא או מדרשה כלשהי- וכך תמנעי ממגע לא רצוי עם בנים.

חג שמח!
ישראל