קשר עם אבי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 13/05/03 02:51 יא באייר התשסג

שאלה

כבוד הרב שלום, הקשר עם אבי ניתק לפני כשנה וחצי כאשר הקים משפחה חדשה. הוריי גרושים והוא ניתק את הקשר אתה ואתנו מרצונו. אינני יודעת אם לחדש את הקשר ולהזמינו לחתונתי. בעבר אני ואחותי ניסינו ליצור עמו קשר אך נתקלנו בתגובה צוננת.השאלה היא האם שוב למחול על כבודי ולספר שאני מתחתנת או להמנע מהשפלה נוספת וכאב לב. מה היית מייעץ לעשות במקרה כזה? תודה

תשובה

שלום וברכה
אם הדבר משמח אותך, לנסות לתפור את כל הקשרים לפני החתונה – הזמיני אותו. ניתן לעשות זאת במכתב קורקטי, בו את מספרת לו על העובדה, וזהו. אם הוא ירצה להתקדם בקשר מה טוב, ואם לא – לא.
אם לא, אל תזמיני. יום החתונה הוא יומכם הגדול, של בניה זוג כאחד, והכל צריך להתיישר לאור מעמדכם ושמחתכם. על כן תפעלו לאור קריטריון זה.
כל טוב, מזל טוב ותזכו להקים בית נאמן ובריא וטהור בישראל