קשר מוזר עם בן.

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 15/03/07 16:30 כה באדר התשסז

שאלה

שלום,אני בת 15 והגעתי בדרכים לא דרכים לקשר עם בחור בן 20,ומה לעשות אחרי דיבורים רציניים של כמה חודשים הוא אמר לי שהוא אוהב אותי,אני מרגישה שזה קשר לחתונה,אבל אני עוד צעירה,מה לעשות? לסיים את הקשר לתמיד? או לנתק את הקשר למס' חודשים? אני ממש מבקשת תשובה.

תשובה

שלום לך.
את מאבחנת נכון את המצב, וגיל 15 הוא עוד רחוק מאד מבשלות לנשואין. מה גם שבן הזוג מבוגר ממך במספר שנים, שהן משמעותיות מאד בטווח הגילאים המדובר.
זה מאד נעים כשאומרים לך שאוהבים אותך אך זה מכניס לעתים גם מחשבות שגויות לראש (ובעיקר ללב).
אני ממליץ לנתק את הקשר לגמרי. כך תאמרי גם לו וגם לעצמך.
על אף הרגש, יש הרבה מאד שלבים בחיים שטרם עברת ודברים שטרם חווית או הבנת, וככל שהזמן יעבור תדעי על עצמך יותר ויותר דברים שיעזרו לך למצוא את בן הזוג הנכון.
אגב, שאלות רבות נשאלו כבר באתר בנושא לגביו את שואלת, ותוכלי לפי מילות מפתח לחפש תשובות להרחבה.
כל טוב.
אריאל.פ. (המשיב אינו רב)