קרי לילה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 08/06/12 13:26 יח בסיון התשעב

שאלה

בס"ד

שלום וברכה ותודה על תשומת הלב..

האמת אני די תמים בכל העניין הזה של זרע לבטלה.. אני אף פעם לא עשיתי את זה... אני לא יודע איך עושים זאת בפועל.. השאלה שלי היא כזו.. אם אני לא יודע איך מוצאים זרע לבטלה האם יכול להיות שיצא לי פעם קרי???? אני ממש חושש ומבולבל כי פעם אחת קמתי עם משהו מוזר בלבנים שלי..

אשמח לתשובה.. תודה רבה !!!

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אדם צריך להכיר את הנושא מהצד האמוני והמצוותי שלו, ועל כן כדאי ללמוד את ספרו של הרב יהושע שפירא מישיבת רמת גן, אשיב ממצולות, ולהשתדל להתקדם לפי הדברים שבספר.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון