קצב

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/03/11 01:54 כא באדר ב'

שאלה

כבוד הרב לאחרונה התפרסמו כתבות בהן הנשיא לשעבר קצב חף מפשע- יתכן שבית המשפט טעה בגזר דינו?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

תיאורטית - הכל יכול להיות.
בני אדם טועים.
אולם השאלה העומדת לפתחנו היא השאלה הבאה: האם העובדה שאנשים יכולים לטעות משמעותה ערעור על יכולת השיפוט שלנו, ולמעשה פתיחת כל בתי הסוהר, כיוון שיכול להיות שאנחנו טועים ?
האמת היא הפוכה: אם תמחק מהמכתב שמסתובב ברשת את כל השורות שאינן עובדות אלא הערכות ולפעמים גידופים תראה שלא נותרו טענות של ממש, שצריכות להביא אותנו למסקנה שנעשה כאן עוול.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן