קניית דיסק בשותפות

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 07/03/07 02:58 יז באדר התשסז

שאלה

שלום למשיב,

במידה שחברי ואני מתחלקים שווה בשווה בעלות קניית דיסק מוסיקה ביחד, האם מותר לצרוב העתק אחד של הדיסק בשביל שיהיו שני דסקים לשנינו?

תודה רבה וכל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך.
נושא הצריבה וההורדה מהרשת נידון כאן באתר בהרחבה סביב כל הנושא של גזל וזכויות יוצרים.אתה מוזמן לעיין למשל בhttps://www.kipa.co.il/ask/show/55619
אם אתה קונה וצורב לעצמך גיבוי זה מותר
אבל לצורך העניין- אם 50 מחבריך יתחלקו שווה בשווה בקניית הדיסק ויצרבו אח"כ, כל אחד יצטרך לשלם רק שקל אחד...
הקצנתי בכוונה כדי להעביר את הנקודה ואני מקווה שהובנתי.
כל טוב.
אריאל.פ. (המשיב אינו רב)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן