קנאית לבעלי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 07/04/10 18:18 כג בניסן התשע

שאלה

שלום רב.

יש לי בעיה מאוד חמורה, אני נשואה שנתיים כמעט ואני בחורה מאוד מאוד קנאית, ברמות לא הגיוניות.. אני לא נותת לבעלי להסתובב עם מזקפיים ברחוב ואני לא נותת לו לבקר את אחותו כי היא לא צנועה אני לא נותת לו ללכת לקניות כדי שלא יפגוש בנות ואני אפילו קונה לו בגדים כדי שלא יצטרך להסתובב..

אני כל הזמן בודקת אותו וחוקרת אותו ושואלת אותו לאן הלכת מאיפה הלכת מאיזה כיוון את מי ראית על מה דיברת כמה זמן היית שם ממש כמו בשב"כ... רע לי עם זה קשה לי עם זה ואני סובלת המון..

אני בן אדם שלא מאמין באף אחד תמיד אני חושבת שמשקרים לי ואני מתחקרת את בעלי בלי סוף. קשה לי עם זה שהוא עצמאי ואני לא מוכנה שיהיה לו שיחות בפלאפון ולא כסף בכיס כי כך הוא יוכל לדבר עם חברים או לקבוע עם חברים.. אני צריכה להיות מעודכנת בכל פסיעה שלו ונמאס לי מזה!!!!!!!! רע לי וקשה לי ואין לי כח לחיות יותר. אני מנסה להגיד לעצמי שהוא לא יסבול את זה הרבה זמו וגבר צריך חופשיות אבל זה לא הולך לי.הלכתי לרבנית מאוד גדולה בעניינינ שלום בית והיא ניסתה לעזור וזה לא עוזר לקחתי צמחי באך וזה לא עוזר.. אני לא מצליחה להשתחרר מזה..

מה ניתן לעשות?!?

חוץ מטיפולים אצל יועצים כי אני לא מאמינה בזה וכבר ניסיתי פעמיים אצל 2 גדולים וזה לא משחרר לי את זה מהראש..

תודה

תשובה

שלום

התגברי על החשש ופני לרופא המשפחה בבקשה להפניה דיסקרטית לפסיכולוג שיוכל לסייע לך ע"י מפגשים מסודרים.
אל תברחי לפתרונות קלים, רב אינו הכתובת אלא פסיכולוג.

אני מברך אותך שד' יהיה בעזרך ותזכי להרפות מבעלך ולתת לו את החופש המגיע לכל אדם, וודאי לבן זוג.

כל טוב