קיטניות - קינואה

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 03/04/07 20:47 טו בניסן התשסז

שאלה

האם קינואה נכללת באיסור קיטניות לפסח ?

(לא מבחינה בוטאנית (לא רלוונטי))

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

נכון שקינואה מבחינה בוטנית איננה קטנית, אך קיבלתי מרבותי שמחשיבים קינואה כקיטניות לכל דבר, בדיוק כמו בוטנים וגרעינים.

חג כשר ושמח,

חיים דב בריסק, צוות ישיבת הר עציון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן