קול באישה...

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 13/02/07 16:00 כה בשבט התשסז

שאלה

שלום,

רציתי לדעת אם "קול באישה..." חל גם על קרובי משפחה מדרגות שונות? (אב לביתו, בני דודים,סבא ונכדה.)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בתוך המשפחה אב לבנותיו, ואחים ואחיות, איש ואשתו מותר, ושאר נשים אין להתיר אלא אם כן אינו רואה ואינו מכירה.
בברכה, הרב רפאל סבתי.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן