קול אישה ערווה

חדשות כיפה חברים מקשיבים 05/03/07 20:32 טו באדר התשסז

שאלה

בס"ד

קשה לי מאוד לקבל את הסייג הזה שלא לשמוע אישה שרה...

הייתי רוצה לדעת למה בעצם אסור?

מה מקור האיסור?(איפה זה כתוב?)

אני מנסה להבין...אבל אני לא תופס שאם אני שומע אישה שרה זה יביא אותי לידי עבירה

אני מקווה לקבל תשובה משכנעת

תודה מראש!!!-אין עליכם -אשריכם!!!!!!!!!!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב
אני מבין את הקושי, אך גם לנו ישנו קושי להתחיל ולפתח את כל הנושא ולכן אני מצרף קישור לדבריו של הרב אליעזר מלמד שליט"א בספרו פניני הלכה, שהסביר את הדברים באופן הפשוט.
הקישורים הם: http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?id=1830
וחלק ב' ב:
http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?id=1831
אם בכל אופן הדברים לא סיפקו אותך שוב אלי ואשתדל להסביר את הדברים.
בברכה
יצחק.
zahig2@shoresh.org.il

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן