קדושה ניכרת בעיניים?

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 23/11/06 10:11 ב בכסלו התשסז

שאלה

שמתי לב, שבהרבה מקומות מזכירים, שאדם שיש לו עיניים בהירות הוא שונה קצת מאדם שיש לו עיניים כהות (יותר קדושה או משהו)

אם הרב יודע מה זה בדיוק, אני מאוד אשמח לקבל תשובה כי זה נורא מציק לי...

תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
אל תציקי לעצמך בהבלים כאלה.
אמנם צדיקים גדולים יכולים לזהות את מצבו הרוחני של האדם לפי פניו (אורות התשובה ח, יג), אך זה דבר בר שינוי, ולנו הקטנים אין כל קשר לזה. אדם משיג בעולם את הקדושה על ידי עבודה רוחנית מאומצת.
חודש טוב ומלא אורה
ידידיה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן