קביעת ''וורט''

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 13/03/03 16:15 ט באדר ב'

שאלה

לכבוד הרב עוזיאל אליהו,

שלום וברכה

אני יוצא עם משהיא חודש, נפגשנו הרבה פעמים,

אנחנו אוהבים אחד את השניה, והחלטנו שאנחנו רוצים להתחתן בקיץ הקרוב בעז"ה.

בעוד חודש אני יוצא למילואים למשך חודש ימים,

השאלה היא:

האם לחכות עד אחרי שאחזור מהמילואים ורק אז לקיים את ה"וורט" או לפני צאתי למילואים

וזאת מכיוון שהורי מבקשים להמתין עד שאחזור מהמילואים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

ראשית נאחל לך מזל טוב וסימן נאה ויאה.
בורא העולם בקנין יעזור לכם להשלים זה הבניין במהרה.

אתה צריך לשקול ולהתייעץ יחד עם כלתך לעתיד כיצד לפעול.
יש להביא בחשבון שזה לא טוב ולא בריא לחכות הרבה זמן.אם יש אפשרות לווארעט כעת אז למה לדחות.

אבל אם יש סיבות כגון לחץ של ההורים וח"ו ויכוחים או מריבות וכעסים יש לשקול בכובד ראש מה עומד מול מה. יתכן שעדיף לחיות בשלום ולדחות מאשר לחיות בריב ולא לדחות ויתכן מצב הפוך.
אבל העקרון הוא כמה שיותר מהר.

שירות מילואים מוצלח !!!
מזל טוב,

עוזיאל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן