צניעות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 18/01/09 11:52 כב בטבת התשסט

שאלה

לרב שלום

אני הוצאתי בעבר זרע לבטלה וחזרתי בתשובה לאחר הרבה זמן שקעתי בחטא ועד עכשיו זה עובר לי בראש החטא שחטאתי ואני לא יכול לחיות עם עצמי מה לעשות

אשמח לתשובה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

הראש מתנקה לאט לאט.
זה לא קורה בבת אחת, אולם כשמפסיקים לחטוא גם הראש עובר "ניקוי ראש", וכך משקמים את המחשבות ואת התאוות.
על כן, המשך להתמודד וללכת בדרך בה אתה הולך, ושמח מאוד בכל התקדמות שאתה מתקדם ומצליח, מתוך אמון שבסופו של דבר גם הראש יהיה נקי יותר.

כל טוב ובהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן