צניעות

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 25/12/03 10:43 ל בכסלו התשסד

שאלה

הציעו לי לדגמן לעיתון מסויים האם מותר לי לדגמן שם אבל כשאני צנועה

ואם לא למה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אם את יכולה להיות בטוחה שעיתון זה מגיע אך ורק לנשים אז יש מקום לדבר. אבל אם אינך בטוחה הדבר גובל בחוסר צניעות אין לי ספק שגם את מבינה שחשוב במיוחד בתקופה שלנו שהאישה תדגיש את כוחה בחכמה ובבינה ולא את כוחה בצד הגופני.
מיכאל ברום.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן