צניעות-דחוף

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 26/05/02 12:22 טו בסיון התשסב

שאלה

יש לי יצרים מאוד חזקים, ואני נחשבת לאחת שדווקא מאוד מובילה בשבט שלי. אני בגיל יחסית מאוד קטן, ולכן אין אפילו מה לדבר בנושא של חבר, כי יש לי מינימום עוד בערך שש שנים, והדרך שלי לפרוק את היצרים היא לקרוא דברים לא צנועים באינטנט. אני יודעת שזה מאוד לא טוב, ואני משתדלת להמנע, אבל לפעמים זה בכל זאת קורה...

אני מקווה שכבוד הרב יוכל לענות לי האם זו הדרך? תודה

תשובה

ב"ה
ברכה ושלום.
אסור להחשף לדברים לא צנועים באינטרנט או בעתונים
או בסרטים וכדומה.

יש לך יצר חזק ,בריא וחיובי.
יש בך כוחות אדירים.
יש לך נשמה טהורה.

למה לך לקלקל את הטוב שבך ,
את החזק שבך ,
את החיובי שבך.

תשתדלי להיות עסוקה כל הזמן בעשיה .ביצירה ואל תתני לעצמך להגיע למצב של נפילה.

את כן יכולה.

בהצלחה.

עוזיאל