צניעות בעבודה

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 14/06/07 17:08 כח בסיון התשסז

שאלה

שלום רב ..

אני בחורה דתיה אשר מקפידה ללכת עם חצאיות צנועות ...

אני עובדת במלצרות באולם אירועים בו עובדים עימי גם בחורים ..

העבודה כרוכה בהליכה רבה - דבר שלעיתים הופך למסורבל עם חצאית ...

חוץ מזה שלפעמיים החצאית (גם אם היא ארוכה ) נתקעת או עולה וזה יוצר מצב של חוסר צניעות

שאלתי היא : היא מותר לי ללבוש מכנסיים (לא צמודים ) רק כדי למנוע ולהקל ?

חשוב לציין שאני עובדת עם סינר שמחסה את החלק הקידמי שלי והוא עובר ברכיים ..

תודה רבה ...

תשובה

שלום לך,
מדברייך ניכר שאת ניחנת במסי"נ של בנות ישראל לשמור על צניעותן עפ"י ההלכה .
חזקי ואמצי בדרך זו!
אעפ"י כן אינני מוצא מקום להתיר לך את שאלתך.
בברכה,
אריאל פריש