שאל את הרב

צליית כבד קפוא

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 03/11/02 12:21 כח בחשון התשסג

שאלה

כבוד הרב , הביא את תשובת הבן איש חי בעניין צליית כבד שלאחר הצליה מותר לבשלו.

שאלתי. מה בדין כבד שהוקפא כשהיה טרי, והופשר לאחר תקופה ורק אז נצלה האם מותר לבשלו?

כלומר אותנו לימדו שכבד מותר לבשלו אחרי הצלייה בתנאי שנצלה בתוך ג' ימים, כאן שהכבד הוקפא האם זה נקרא שעבר ג' ימים או ששהקפאה מקפיאה גם את המצב של הכבד.

אודה לך מאוד באם אוכל לקבל תשובה גם לדעת האשכנזים.

תודה

תשובה

בס"ד

מותר לבשל כבד אחרי צליה. אע"פ שהיה מוקפא.

בהצלחה

כתבות נוספות