ציפורניים

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 08/10/07 18:38 כו בתשרי התשסח

שאלה

האם זה נכון שאם זורקים ציפורניים לא בפח או בשרותים אז בגילגול הבא נצטרך לאסוף אותם?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב
לא . בשום פנים לא נחזור בגלגול לאסוף צפורנים!!!!!!
אבל מוזכר בפוסקים כי הציפורנים הזרוקות ברחוב יכולות להזיק לאישה הרה.לכן אנו קוברים אותם או משלכים לאסלה וחסל.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן