צום בהריון

חדשות כיפה הרב דוד לוי 30/05/10 10:56 יז בסיון התשע

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב.

בצום י"ז בתמוז אהיה בחודש שמיני, ובתשעה באב בתשיעי, לקראת לידה. אני סובלת מאנמיה. האם אצטרך לצום בצומות אלו?

תודה רבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,

הריון בריא וקל
תזכי גם ללידה קלה וגידול מועיל לילדך.

אנו כולנו מצפים לבנין בית המקדש ומתוך כך ימים אלו יהפכו לימי ששון ושמחה.
אם חלילה זה לא יקרה תתקשרי אלי 2-3 ימים לפני כל אחד מהצומות הללו (בכל שעה שהיא) ואענה בהתאם למצבך כפי שיהיה אז.

בציפיה לבנין בית המקדש
דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן