צביעות?

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 11/05/08 00:32 ו באייר התשסח

שאלה

שלום רב ותודה על הזמן וההשקעה.

בתור בוגרת אולפנה, מדריכה ובוגרת תנועת בנ"ע,

יש עניין שמאוד מפריע לי במגזר שלנו.

אנחנו כ"כ מחנכים לקבלת השונה וחוטאים בזה בצורה הכי בוטה שיש.

האם בינינו אין הבדל ביחס לספרדים-אשכנזים, אתיופים- רוסים?

האם אנחנו מקבלים מישהו שחושב קצת שונה מאיתנו? בכל נושא שבעולם!!! מקבלים באמת.. לא סתם..

אני כותבת את זה מתוך כאב גדול ועצום!

מקווה לאיזושהי תגובה..

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.
[את צודקת ]
אבל החוכמה היא [לשנות .]
חשבתי כי את מציעה דרכים לשנות ולתקן ....אני מחזק את ידך בענין- אם יש לך דרך לשנות .
אני מאמין גדול בכוח הנוער לשנות לבנות ולסלול דרך.אנו הזקנים נלך בעקבותכם ,אחי ורעי.
בהצלחה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן