פרופיל

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 10/11/06 09:29 יט בחשון התשסז

שאלה

אני לומד בישיבת הסדר ועומד להתגייס. הפרופיל שלי הוא 64 ואני רוצה להעלות אותו.שאלתי היא האם יש עניין לשרת בקרבי נוכח הפרופיל שלי עכשיו. הבעיה שלי היא ניתוח בעיניים של איזה הזזת נים. לפני 4\5 שנים.כשהייתי בלשכת גיוס בצו ראשון אמרו לי שאני אשלח את התיק של הניתוח ולא שלחתי. ואז שלחו לי לבית צו גיוס עם פרופיל 97 ואח"כ שאמא שלי ראתה את זה היא שלחה את התיק ולא מחיתי בה. ואז הודיעו לי שהפרופיל שלי הוא 64. אבל אני מרגיש שאני יכול להיות קרבי עכשיו ואני מוכן לזה. ואני לא חושב למרות מה שאומרים שאוכל לתרום ולהיות מסופק בתור גו'בניק. שאלתי שוב היא מה החשיבות ולאן ממולצץ ללכת..

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
מומלץ מאוד ללכת לפי האמת.
אם אין לך פרופיל אמיתי כזה - אל תעשה שטויות. זה לא יועיל לא לך, לא לצבא, לא לעם ישראל.
הולכים לפי האמת, וממלאים את השליחות בדרך זו.

כל טוב ובהצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן