פרוטקציה?

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 18/02/09 17:54 כד בשבט התשסט

שאלה

אבא שלי הוא גבאי בבית הכנסת-האם מותר לי לקחת את המפתח שלו כדי לקחת עלונים ביום שישי לפני ששאר המתפללים באים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.
כמובן כדי לקרא ,וכמובן אחד ולא יותר. מותר.
כי אתה חלק מהמתפללים והמטרה היא לחלק לכולם ואין סיבה שלבן של הגבאי לא ישאר.וכמובן בהסכמתו של אבא.וכמובן לא להפר את הסדר בגלל זה.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן