פעילות למען פולארד

חדשות כיפה חברים מקשיבים 13/08/08 15:36 יב באב התשסח

שאלה

שלום,

קודם, אקדים ואומר שפשוט כל הכבוד לכם על מה שאתם עושים באתר..זה כ"כ מועיל, ומלמד ומחזק!!

אהה..איך להסביר..אני הרבה קוראת בעלונים של שבת על פולארד ולפני כמה זמן היה לו יומולדת בכלא, והוא כבר המון זמן שם, וכו'..

ומפריע לי! אני מרגישה שאני רוצה לעשות משו' אבל לא יודעת מה..

אם תוכלו בבקשה ליעץ לי לנסות לתרום מעצמי למען פולארד..זה ממש ממש חשוב לי..

תודה רבה רבה!!

עדן.

תשובה

שלום לך,

קודם כל, להתפלל ולקבל על עצמך להתחזק באיזה מצוה או הלכה בשביל שיהיה לזכותו של אחינו הקדוש.

באופן מעשי - פני לכאן: http://www.freepollard.net/

יישר כח עצום על הדאגה והאכפתיות, יהי רצון שנזכה באמת להצליח לשחררו משביו.

טוביה
tsbias@Actcom.co.il