פסיקת הלכה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 03/03/11 20:24 כז באדר א'

שאלה

שלום רב,

אבא שלי פוסק הלכה כמו הרב עובדיה ולפי הספר "ילקוט יוסף"(למרות שרק לענייני הלכה ולא לענייני השקפה כגוון צבא וכדו').

האם אני יכול להתחיל לפסוק כמו הרב ח.ד הלוי לפי הספר "מקור חיים"?לאבא שלי אין שום התנגדות.

תודה מראש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בוודאי.
אין בזה מסורת משפחתית מחייבת, ואתה רשאי ללכת לאור הפוסק שאתה בחרת בו.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן