פסיעת 3 צעדים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 07/08/07 20:13 כג באב התשסז

שאלה

הבנתי שאם יש אדם שמתפלל שמונה עשרה אסור לי לסיים עד שהוא מסיים, עכשיו השאלה שלי האם כאשר יש מישהו מאחורי שמאריך ואני רוצה ללכת לברכת כהנים(ואני כהן יחיד..)האם אני יכול לסיים למרות שהוא לא סיים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
הליכה לברכת כהנים לברך את הציבור גוברת על ההקפדה שלא לפסוע לאחור.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן