פסטה של ברילה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 12/05/10 22:17 כח באייר התשע

שאלה

קנינו פסטה של חברת ברילה, ואחר כך שמנו לב שהכשרות מופיעה על מדבקה בלבד. [בד"ץ מנצסטר, הרב לוינגר בזל שויץ, באישור הרה"ר]. הבנו שבעיקרון הכשרות צריכה להיות על האריזה עצמה, ואין לנו כל כך איך לברר על המקרה הספציפי הזה. תודה רבה!!!

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל הכשרות אמנם צריכה להיות מודפסת, אולם אם זו מדבקה על מוצר שאנחנו יודעים שהוא כשר - אפשר לסמוך על כך.
נכון יהיה לפנות לרבנות הראשית לישראל למחלקת הכשרות להתלונן על כך, ועל ידי זה תזכו לזיכוי הציבור.

כל טוב