פסוק ב18

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 04/12/06 14:22 יג בכסלו התשסז

שאלה

שלום רב! איזה יפה האתר החדש:)

האם זה נכון שבתפילת עמידה לפני "עושה שלום במרומיו..." אפשר להגיד פסוק שמתחיל ונגמר באותיות של השם שלי? (אמרו לי שזה עוזר, לא זוכרת למה)

בקשה קטנה:לא מצאתי פסוק שמתחיל ונגמר ב"הא" (ה) השם שלי הוא הילה ולא מצאתי פסוק מתאים...

תוכל לעזור לי?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בעזה"י

שלום,

מופיע בספרים המנהג לומר שם שמתחיל ונגמר באות הראשונה והאחרונה ל השם- סגולה ששמו לא ישכח בעולם הבא וגם סגולה שאדם לא ישכח את שמו, את יעודו ותפקידו בעולם הזה.

אומרים לאחר "אלוקי נצור"
לפני "יהיו לרצון"

פסוק להילה:
"הפכת מספדי למחול לי פתחת שקי ותאזרני שמחה"

הרבה שמחה
אור
צוות ישיבת צפת

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן