פירסינג

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 13/03/07 17:20 כג באדר התשסז

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב שלום רב,

יש לי עגיל בשפה שזהו מקום שדי מושך תשומת לב ורואים אותו.

ולאחר שקראתי את תשובות רבנים פה באתר על הנושא, הבנתי כי הפירסינג לא צנוע כיוון שהוא מושך תשומת לב.

שאלתי היא האם אני יכולה להשים עגיל קטן שלא ימשוך הרבה תשומת לב, האם זה אפשרי???

תודה מראש ותזכה למצוות,לילך.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב .
כמובן שזה יותר טוב ...אבל חשבי יותר לעומק ..לשם מה לך ?האם לקבל תשומת לב?או להיות שונה?או להיות מיחדת ?או כמו כולם?!לאיזה חברה את רוצה להשתיך?
(והאם גם הקטן מושך תשומת לב,,?
מה את אומרת לך לעצמך ...
זו לא בדיוק שאלת הלכה ...אלה תשובה אישית לעצמך.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן