פייסבוק

חדשות כיפה הרב דוד לוי 20/07/09 00:08 כח בתמוז התשסט

שאלה

שלום לרב,רציתי לשאול...אם פתחתי פייסבוק,ויש לי שם תמונות שךי והם צנועות ואני לא רואה בהם משו לא צנוע,או לא ראוי..האם זה בעיה שיש לי בנים ברשימת חברים?

כרגע אני בדילמה,אין לי בנים ברשימה(מלבד דודים/בני דודים) ושלח לי בן מהסניף שלי בקשה להיות באנשי הקשר שלי..ואני לא יודעת אם זה בסדר מבחינתי לאשר או שעליי להתעלם...מה לעשות?!!

תשובה

לשון השו"ע שמחייב את כל ישראל
הוא שצריך "להתרחק מנשים מאד מאד"
ובמקרה שלך להתרחק מבנים מאד מאד

לא נראה לי שהסכמה לבקשתו היא ברוח הדברים של השו"ע ואולי להיפך ולכן לדעתי אין להסכים.

בברכה דוד לוי