עשייה מתוך לימוד ועוד..

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 08/03/07 00:41 יח באדר התשסז

שאלה

שלום,

אני בבני עקיבא ואני בשביעית..

רציתי לשאול אולי תוכלו לעזור בהעברת קטעים קצרים שאני צריכה לפתיחה של ישיבות..אני נמצאת בגרעין של בני עקיבא ואני כרגע הרכזת וממש צריך לשלב קצת תודה בכל העשיה!..

אני פשוט מחפשת דברים קצרים ומעניינים ומגניבים שיעניינו את החבר'ה שלי..ושזה יהיה פשוט וקצר..ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה..

ועוד משהו-

לפני כמה ימים היה לנו פעילות של כל הגרעין ופשוט יצא לי מלא פעמים לגעת בבן אחד וזה היה פשוט מוזר..וכל פעם זה חזר על עצמו מחדש..וגם זה כבר הגיע למצב שהיתה נגיעה ופשוט המשכנו הלאה כזה..וזה ממש מפריע לי..מה צריך לעשות?!

תודה רבה לכם!אתם עושים עבודת קודש!!!

תשובה

שלום לך,

ראשית כל הכבוד על הרצון "לשלב תורה בכל העשיה", אני מאמין שזה מעצים את חויית הנתינה והופך אותה למשמעותית יותר, וגם נותן אופי מיוחד ללימוד התורה, "תורה שיש עימה חסד".
לגבי עצם הבקשה, צר לי, אבל אנו לא עוסקים בתחום הזה. כדאי שתחפשי באינטרנט באתרים עם מערכי הדרכה (כמו בנ"ע ועזרא) או באתרים תוניים אחרים.

לגבי השאלה השניה -

אשריך שזה מפריע לך! תנצלי את תחושת האי נוחות שלך (שנובעת כנראה מחינוך טהור שקיבלת) ותעשי מה שצריך לעשות - להפסיק מיד!

כדי לקבל עידוד וחיזוק אני ממליץ לך לעיין בתשובותיו של הרב שמואל אליהו בנושא:

https://www.kipa.co.il/ask/?text=נגיעה