עציצים ושנת שמיטה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 02/10/07 11:56 כ בתשרי התשסח

שאלה

כבוד הרב שלום רב ומועדים לשמחה!!!

יש לנו עציצים בבית ומסביב צמחו עשבים שנראה לנו שהם "גונבים" מהעציץ את המזון שלו. ובכך מפריעים לו לצמוח. כך זה נראה למראית עין וזה גם מכער אותם. האם ניתן להוריד עשבים אלו?

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אפשר להוריד עשבים אלו על ידי רסוס או כסוח מעל פני הקרקע.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן