עמוקה!!

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 30/04/12 22:30 ח באייר התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב.

אני בחור רווק בן 42 שמעוניין לנסוע לעמוקה.

השאלה שלי היא באילו ימים או תאריכים צריך להגיע לשם, מה בדיוק צריך לקחת איתי, אם בכלל, ואילו פסוקים ומאיזה ספר קוראים שם לברכה כדי שסוף סוף אתחתן?

תשובה

בס"ד

שלום רב.

[אתה יכול להגיע לשם באיזה תאריך שאתה רוצה] כל זמן שתגיע לשם- זה מצויין!, אפשרי ב- טו´ באייר, וכן בל"ג בעומר, וכן בערב ראש חודש סיון..

עיין עוד על עמוקה והתנא האלוקי יונתן בן עוזיאל ב-

http://he.wikipedia.org/wiki/יונתן_בן_עוזיאל

תחילה תקיף את הקבר 7 פעמים, ובכל הקפה תאמר: מזמור לדוד הבו לה´ בני אלים..(תהילים פרק כט´), ואחרי כל הקפה תאמר שורה אחת מ- "אנא בכח", לאחר מכן תיקח ספר תהילים - (יש גם שם בעמוקה), ותקרא אותו מתחילתו ועד סופו ליד הקבר, ולאחר מכן תתפלל ל-ה´ בכל לב, ובדמעות שימציא לך את זיווגך במהרה ובקלות.

[תחבר תפילה שלך.. זה הכי חזק]!

לאחר מכן תתקן צדקה , ותדליק נר לזכות התנא האלוקי יונתן בן עוזיאל ע"ה,

לאחר שהתפללת - [תפנה לשדכנים ]ותבקש מהם עזרה במציאת זיווג (כגון ארגון "ישפה" ,וכן יכול אתה לרשום את עצמך באתרי הכרויות באינטרנט של דתיים כדוגמת: "שניים שהם 1", או :שליש גן עדן")

ובעזרת השם תזכה לבשרנו בטוב בקרוב , אמן.

ישועת ה´ כהרף עין!, אל יאוש אחי היקר!

ברכה והצלחה בכל.