על האש של דגים בתשעת הימים.

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 04/08/08 19:59 ג באב התשסח

שאלה

אנחנו טסים כמה חבר'ה לחו"ל עד סוף תקופת בין הזמנים אז אנחנו מעוניינים לעשות מפגש של כמה חברים מהמכינה. האם מותר לנו לעשות על האש של דגים למרות שתשעת הימים? אפשר לתרץ את השמחה בזה שעל האש אמיתי זה של בשר ודגים זה קצת מבאס.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!!

מבחינה הלכתית אין איסור בזה.
אולם, עליכם לבחון כלפי עצמכם אם ראוי בימים אלו לעשות מפגש שכזה.

ישועות ונחמות

יהב

(המשיב אינו רב)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן