עלינו לשבח

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 12/07/12 16:03 כב בתמוז התשעב

שאלה

האם גם ב"עלינו לשבח" צריך להצמיד את הרגליים כמו בתפילת שמונה-עשרה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אין חובה לעשות כך.
הסיבה להצמדת הרגליים בתפילת עמידה היא בשל הפסוק "ורגליהם רגל ישרה" שנדרש על תפילת העמידה ולא על כל התפילה כולה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן