עלוני שבת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/02/13 08:10 כה בשבט התשעג

שאלה

שלום הרב

שמחתי מאוד לקרוא את תגובתו של הרב למכתב שפרסם הרב אבינר, נהנתי מהכנות והענווה של הרב בתשובתו-תודה רבה! הרב הזכיר בתחילת המאמר שקיבל על עצמו לא לקרוא עלוני שבת, ואני רוצה לשאול לאור המצב ההולך ומחמיר לענ"ד שבו יש אנשים המתעסקים בהרבה דברים חשובים תוך כדי התפילה מלבד התפילה עצמה, האם לא נכון שההנהגה הרבנית לפחות לא תיתן יד לכך ותפסיק להפיץ עלוני שבת אשר הרייטניג הגבוה שלהם הוא בעיקר בתפילות? כמובן שיחד עם זאת ראוי לחשוב איך מכוונים את הציבורים לתפילה ושלא יחפשו דברים אחרים לעשות תוך כדי.

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

זה גדול עלי.
אני עדיין סובר שיש תועלת בעלונים אלה, אבל יכול להיות שאני טועה.
צריך להתכנס ולראות מה נכון לעשות.

כל טוב ויישר כוח על הרגישות