עירוב בין ערים

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 18/05/07 15:57 א בסיון התשסז

שאלה

אני מדריך בבני עקיבא במסגרת הדרכת-חוץ. לכן, אני צריך לעזוב את היישוב שלי בשבת וללכת ליישוב השני. היכן אני יכול למצוא האם יש עירוב באזור בו אני עובר כדי שאני אוכל לטלטל?

תודה ושבת שלום

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

ניתן לברר אצל רב של הישוב שלך או ברבנות מקומית של אזור מגורך.

בברכה,

חיים דב בריסק, צוות ישיבת הר עציון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן