עדכון לגבי ברוקולי

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 19/02/08 11:16 יג באדר א'

שאלה

שלום!

קראתי באתר את התשובות בנושא ובכל זאת אני רוצה לדעת אם יש חדש בנושא ברוקולי, אם מותר ושל אלו חברות? האם יש ברוקולי של גוש קטיף? אם כן איפה משיגים...

באותה הזדמנות לגבי תרד, אותן שאלות...

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

לצערי עדיין אין לי עדכון לעניין ברוקולי, למרות שועדה מיוחדת דנה בשבועות אלו בנושא. בכל אופן בינתיים אין שינוי, ואין לאכול טרי, יש ייבוא מחו"ל שועדת הרבנות הראשית לא אסרה.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן