עגילים.

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 08/03/09 01:51 יב באדר התשסט

שאלה

שלום לרב .

קראתי כאן באיזו שאלה שמותר עגיילים בתנאי שזה צנוע .

שאלתי היא כזו ,

לפני כשנתיים היה לי עגיל בלשון ושחזרתי בתשובה הורדתי אותו כי חשבתי שחל איסוור על העגיל ,

אפחד לא ראה אותו ואפחד לא ידע שיש לי אותו ..

אז מותר לי להחזיר אותו ?

אני רוצה אותו בשביל עצמי כי אני חושבת שזה יפה ..

לא בשביל להשוויץ ולהראות , אני ישמור על כל הצניעות שבדבר ..

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

כן, מותר לך להחזיר את העגיל.
אני חייב לומר לך שאינני מבין למה חשוב לך העגיל, אם, כלשונך, ממילא "אף אחד לא רואה אותו", ואם הוא על הלשון, הרי גם את אינך רואה אותו, כמעט....

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן