סרטים

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 04/02/07 16:27 טז בשבט התשסז

שאלה

לרב שלום

מה גדרי הצניעות בסרטים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.

לדעתי כל מה שרואים צריך להבחן באמות מידה יותר מחמירות מהרחוב.
למשל אישה לבושה שלא בצנעות המופיעה בסרט ..אין לצפות בסרט כלל.!!! ואין זה דומה למצב הקים ברחוב ,כי הרחוב זאנו נתקלים "באקראי ".אבל בסרט אנו הולכים בכוונה לצפות בסרט.
זו דעתי אבל יכל מאד להיות כי רבנים אחרים יחלקו עלי.

בברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן