סעודת נשמת כל חי

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 17/08/05 22:57 יב באב התשסה

שאלה

כבוד הרב שלום!

רציתי לדעת האם יש עניין הלכתי בסעודת נשמת כל חי. אם כן, מהם התנאים לקיום סעודה זו. האם כאשר רוצים לקבל על עצמנו לערוך סעודה כזו בתנאי שמשהו יתגשם, יש להתנות את התנאי בזמן.

תודה רבקה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רבאינני בקיא בכללי סעודה זו.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן