סדרי הלימוד במשנת ר' נחמן מברסלב

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 17/10/07 16:17 ה בחשון התשסח

שאלה

שלום וברכת טוב!

ברצוני להיכנס אט אט בשערי הלימוד של ספרי ר' נחמן מברסלב ור' נתן תלמידו.

באיזה ספר כדאי להתחיל ובאילו ספרים כדאי להמשיך הלאה לאחר מכן?

שמא עליי להתחיל בספרים אחרים (לא של ר' נחמן ולא של ר' נתן)לפני כן (בהנחה שהידע שלי בחסידות בכלל מועט ובחסידות ברסלב כמעט אפסי)?

בתודה מראש ויישר כוח!!

תשובה

אסף יקר,
אני ממליץ לך על ספרי "רוח צפונית", שמסביר בצורה שיטתית את סדר הלימוד ושיטת הלימוד בספרי ברסלב. אפשר להזמין אותו טלפונית במשרדי לב הדברים: 02-5667567
כל הברכות
ארז