סדנאות לבנות בלבד

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 01/10/07 22:02 יט בתשרי התשסח

שאלה

שלום לכבוד הרב

זאת שוב שחר בת 20 מתל אביב. אני מתעניינת בלימודי מגע ונפש וטיפול באנשים אבל היום אני מרגישה שהמכללות הרגילות לכך לא מתאימות לי בגלל היותי בתחילת חזרתי בתשובה ורציתי לשאול האם ידוע לך או לגולשים על מכללות יהודיות שבהן מלמדים בהפרדה בין נשים וגברים.

המורה שלי לימימה משורשים אמרה שידוע לה על מככלות כאלו שאנשים שחזרו בתשובה והם מהתחום של טיפול במגע או רפואה אלטרנטיבית פתחו אבל אין לה כרגע שמות בשבילי, תהיתי אם יש לך איזשהו מידע בנושא.

תודה רבה וחג שמח

תשובה

שחר יקרה,
בדיוק בימים אלו אנחנו פותחים מרכז חדש בירושלים ומתכננים בו סדנאות בוקר לנשים כל יום.

(המשרד נמצא ברחוב עם ועולמו 3 בשכונת גבעת שאול. לפני הכניסה לעיר פונים ימינה בגינות סחרוב עד לרמזור של כנפי נשרים, ימינה עד הרמזור הבא ומיד ימינה ברחוב ללא מוצא. המשרד נמצא על הכביש מצד שמאל ב"בית הראל". חניה בתשלום). אפשר לרכוש במקום את כל הספרים והדיסקים.

כל מנחי הסדנאות הם בעלי תשובה וחסידי ברסלב, בעלי ניסיון בייעוץ והנחיית קבוצות ומחוברים לרוח "לב הדברים".

סדנאות בוקר לנשים יתקיימו בשעות: 9.30- 12.30
משך כל סדנא: 12 שיעורים. 3 חדשים.

עלות כל סדנא: 900 ₪ (אפשרות לתשלומים עד 12)
יש אפשרות להנחות.

מספר הנרשמים לסדנא: עד 20 איש.
עם סיום ההרשמה לכל קבוצה תתחיל הסדנא בפועל.

סדנאות בוקר (לנשים):

יום ראשון: חוה מיטל שמילוביץ - לחיות לאור האמונה (הפנמת האמונה ביום יום)

יום שני: אפרת נחמה קופרמן - מפגשים (סדנת התבודדות דרך קול ושירה)

יום שלישי: סיגל אהביאל ויסטרייך. מרפאה אלטרנטיבית בהומטאופטיה קלאסית וגשטלאט - דרך הלב (מה שליבך מגלה לך)

יום רביעי: הדסה טרבלסי - כי בשמחה תצאו (שמחה - כל הכלים, כל הכללים)

לפרטים נוספים אפשר להתקשר למשרדי לב הדברים מיד אחרי החג: 02-5667567
בהצלחה רבה
ארז