נסיעה לאומן

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 03/09/08 19:03 ג באלול התשסח

שאלה

אבא שלי נוסע כמעט כל שנה בשנים האחרונות לאומן בראש השנה ולפעמים בתאריכים אחרים גם.

אני ממש שמחה שהוא בקטע של ברסלב... אני אוהבת את זה ומתחברת לזה אבל השנה אני רוצה שהוא יישאר.... לא משהו מיוחד, אבל הוא כבר נסע כמה שנים ברצף, ואנחנו (במיוחד האחים הקטנים שלי) בקושי זוכרים איך זה ראש השנה עם אבא... חוץ מזה שזה משהו אחר לגמרי, אין כ"כ מי שילך עם האחים שלי לביה"כ....

הוא הבין שזה מפריע לי ודיבר איתי קצת,

הבנתי אבל עדיין קשה לי..

תודה רבה!

שירה

תשובה

שלום
אני סבור שיש עדיפות שישאר ויחנך את בניו מאשר שיסע והבנים יוותרו בדד, יש סדר עדיפות, למרות שבאומן הוא מרגיש התעלות, הוא מחוייב יותר לחינוך שהיא מצווה גדולה, שישאל את הרב ארוש או הרב ברלנד, הם יאמרו את דעת ברסלב בנושא זה.
ברכה והצלחה