נכשלתי בהוצאה זרע לבטלה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 16/02/09 22:31 כב בשבט התשסט

שאלה

לכבוד הרב שלום

אני רוצה לספר לך משהו אישי לפני כמה חודשים אני חזרתי בתשובה על כול חטאים שלי של הוצאה זרע לבטלה

אנא זה שוב קורה לי אחרי תקופה של כמה חודשים

שאני היצלחתי לתגבר.

כול פעם שאני חושב על זה היצר הרע מצליח להשתלט עלי אני נכנס לאינטרנט לאתרים לא צנועים אנא שוב קורה זה כבר שבועה שני שאני נופל בחטא שהוצאה זרע לבטלה אני כבר

לא יודע מה לעשות אני פוחד שאני לא היצליח לתגבר על זה.

אנא עזור לי אני כבר מאויש אני כבר לא יודע מה לעשות.

אני עזור לי בקשה .

תשובה

שלום וברכה

בני אדם אנחנו, ולא ניתנה תורה למלאכי השרת.
אם נופלים – קמים שוב.
לא מתייאשים. הייאוש אינו מוביל את האדם לשום מקום.
אט אט בונים גם מחסומים – לא נכנסים לאתרים לא צנועים, מנסים להרחיק את הפעמים שנופלים עוד ועוד, וכדו'.
כל הישג קטן הוא הישג .
אל תאמר לעצמך "או הכל או לא כלום". הצב לעצמך יעד האומר: אני אתקדם כל הזמן, אט אט, וכל הצלחה מקומית היא ניצחון.
בדרך זו לא מתייאשים אלא מתקדמים כל הזמן.

כל טוב