נישואין לבני 35

חדשות כיפה הרב רונן לוביץ 29/10/07 00:11 יז בחשון התשסח

שאלה

מנסיונך או מנסיון חבריך, מהי הדרך הטובה לבת 35 להכיר בן זוג למטרת נישואין?

בתודה

א

תשובה

כדאי לנצל את כל הדרכים האפשריות: אתרי אינטרנט, שדכנים וכו'. חשוב שאנשים רבים ככל האפשר ידעו שאת/ה מעוניין/ מעוניינת ומגלה נכונות לקבל הצעות ולהיפגש, ואין להתבייש לשאול אנשים על הצעות מתאימות. הרבה אנשים אינם מגלים אקטיביות עד שפונים אליהם, וכאשר פונים יש להם מה להציע.
מעבר לכך, להיות ממוקדים במטרה להתחתן. כאשר התודעה ממוקדת - קורים דברים.
ולבסוף, לזכור שלא מחפשים את האדם המושלם (אין כזה). אם מוצאים בן זוג שמרגישים נוח איתו, יש כימיה בסיסית והבנה הדדית, ויש קירבה סבירה בסגנון החיים - די בכך. אני יודע שהדברים נראים מינימליסטיים מידי, ויש בהם וויתור על אהבה גדולה וניצוצות, אבל אני מאמין בהם, ואין כאן מקום להאריך.