נישואים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/05/09 15:56 ו בסיון התשסט

שאלה

שלום רב!!

שלום כבוד הרב שתי דברים היתי רוצה להיתיעץ איתך

1. היתי רוצה שתביא לי ברכה פרנסה ובריאות כי בעלי ......היום סבתא שלו ניפטרה ז"ל והיתי רוצה לקבל שאני והוא נקבל ברכה אנחנו רוצים להביא ילדים וגם עוד מעט אני ו... מיתארסים ויש לארוס שלי עין הרע אליו הוא ניפצע היד ברגל ועכשי והוא עושה בדיקות כי הוא לא אכל הוא רק שתה קפה ועישן סיגריות במשך 5 ימים

2.כבוד הרב תיראה אני כמו שכתבתי לך אני עומדת להיתארס ואני מתחילה ללכת אם מיתפחת על הראש אם בגיל שלי כדי לי להשים מיתפחת אחרי האירוסים או אחרי החתונה אני עוד שבועיים בת 18

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

ראשית, שיהיה בשעה טוב ומוצלחת.

אני גם מברך את כולכם שיהיו לכם חיים טובים. אל תאמיני בעין הרע, אלא בדברים הטובים שבני אדם עושים, ותבנו את הבית שלכם על הבסיס של החלטה להיות טובים האחד לשני, ולשאר הסביבה שלכם, ולשמור את דרך ד'. זה מה שצריך לעשות, ולא מלחמות בעין הרע.
לא הולכים עם כיסוי ראש לאחר האירוסין אלא רק לאחר החתונה.

כל טוב והרבה שמחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן